Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بیشتر مدیران آژانس‌های مسافری و حتی برخی از مسافران از تکرار این روند سخن به میان می‌آورند و با ذکر تعابیر مختلف، رسیدگی مسئولان امر نسبت به این موضوع را خواستار هستند.

یکی از متقاضیان بلیط که به گفته خودش از ساعت ۶:۴۵ به یکی از آژانس های مسافراتی مراغه مراجعه کرده و به خرید بلیط موفق نشده است، به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قصد سفر به مشهد مقدس را داریم تا امام رضا (ع) را قبل از عمل جراحی مادرم زیارت کنیم؛ وقتی به خرید بلیط‌ از آژانس موفق نشدم، به یکی از سایت‌های فروش اینترنتی هم سر زدم اما به نظم آن سایت هم به دلیل مراجعه زیاد باز نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی دیگر از همین افراد که قصد سفر زیارتی به مشهد مقدس را دارد، بیان می‌کند: از ساعت ۶ برای تهیه بلیط به آژانس مسافری مراغه کردم و تا ساعت ۹ منتظر بودم تا بلیط مستقیم مراغه به مشهد و بالعکس را خریدارم کنم اما موفق نشدم.

«مهدی حقی» اضافه کرد: عصر امروز هم برای تهیه بلیط مراغه به تهران و تهران به مشهد بار دیگر به یکی از آژانس‌های مسافری مراجعه خواهم کرد و امیدوارم اینبار به نتیجه برسم؛ هرچند که به نظر می‌رسد مشکلی در این زمینه وجود دارد و مسئولان باید نسبت به رفع آن باید اقدام کنند. 

«مرتضی صف‌خان» مدیرعامل آژانس رصدگشت مراغه نیز می‌گوید: ساعت ۶:۵۵ برای دقایقی سامانه فروش بلیط باز و دوباره قطع شد و مسیر نبودن خرید بلیط تا ساعت ۸:۳۰ ادامه داشت و پس از آن هم همه بلیط‌ها به فروش رفته بود.

وی با بیان اینکه این مشکل همواره وجود داشته و مسئولان امر با وجود نامه‌نگاری متعدد مدیران آژانس‌های مسافری واکنشی نسبت به آن نداشته‌اند، بیان کرد: بیشتر بلیط‌های قطار در چنین مواردی از طریق اینترنت به فروش می‌رسد و مراجعه‌کنندگان به آژانس‌ها با دست خالی و ناامید از سفر به خانه‌هایشان بر می‌گردند.

«مینا فرهنگی»، مدیرعامل آژانس مسافری «نوراپرواز» جزو معدود افرادی است که مراجعه‌کنندگانش را با دست خالی بدرقه نکرده است و می‌گوید: سامانه کند بود اما تا حدود همه متقاضیانی که به این آژانس مراجعه کرده بودند، موفق به خرید شدند.

اما به راستی مشکل کجاست و چه اقداماتی لازم است تا متقاضیان بلیط قطار با دست خالی از آژانس‌های مسافری بدرقه نشوند؟ و اینکه سهمی برای آژانس‌های مسافری در برابر سایت‌های فروش اینترنتی می‌توان قائل شد یا نه؟ 

شرکت رجاء مثل سابق ظرفیت فروش را فصلی باز کند

«نوید آتابکی»، مدیرعامل آژانس مسافری فرازگشت مراغه نیز با بیان اینکه اگر شرکت رجاء مثل سابق برنامه فروش را سه‌ماه باز کند، تا حدودی این مشکل مرتفع خواهد شد، افزود: مدتی است که برنامه‌های فروش بلیط قطار ۱۵ روزه شده و بر همین اساس زیرساخت‌ها جوابگو مراجعه‌ها در یک زمان بسیار کوتاه نیست. 

وی ادامه داد: ما امروز فقط دو کوپه با کلی اتلاف وقت فروخیتم زیرا تعداد مراجعه در یک بازه زمانی کوتاه بسیار بالا و سامانه پاسخگوی این همه مراجعه نبود. 

وی همچنین این موضوع را هم یادآوری کرد که اگر سهمیه‌ای به آژانس‌های مسافری اختصاص یابد، جمع قابل توجهی از مردم با دست خالی به خانه‌هایشان بر نمی‌گردند. 

عرضه کمتر از تقاضاست و کاری نمی‌شود انجام داد

مدیرکل راه‌آهن آذربایجان نیز اینگونه پاسخ می‌دهد که فروش بلیط قطار طی چندین سال گذشته آنلاین بوده است و از تمام آزانس‌ها و حتی خود مردم از خانه‌هایشان، بلافاصله پس از باز شدن سامانه به خرید بلیط اقدام می‌کنند. 

محمدرضا قربانی با بیان اینکه نارضایتی از نبود بلیط قطار در همه شهرهای آذربایجان وجود دارد، بیان کرد: معمولا در همان دقایق اول، بلیط‌های زمان‌های پیک تمام می‌شود و از آنجایی که عرضه کمتر از تقاضاست، هیچ کاری نمی‌شود برای حل این مشکل انجام داد.

وی به صورت تلویحی رقابتی بودن خرید بلیط قطار را گریزناپذیر خواند و افزود: برای حل این مشکل باید آنقدر بلیط وجود داشته باشد که به مرحله اشباع برسد؛ امری که به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.

به گزارش ایرنا مردمی که با دست خالی از آژانس‌های مسافری به خانه‌هایشان ر مراغه برمی‌گردند، تفسیرهای مختلفی از نحوه عرضه بلیط قطار دارند و در نقطه مقابل نیز مسئولان راه آهن استان این روند را عادی تلقی می‌کنند؛ روندی که سیاست‌گذاری آن از جمله عرضه ۱۵ روزه بلیط قطار به جای فروش فصلی آن در سطح کلان کشور گرفته می‌شود.   

برچسب‌ها سفرهای داخلی مراغه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران بلیت قطار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سفرهای داخلی مراغه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران سفرهای داخلی مراغه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران بلیت قطار آژانس های مسافری خانه هایشان دست خالی خرید بلیط بلیط قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید